Barcelona targets Gabriel Martinelli for summer revam

Estimated read time 4 min read

Barcelona fodboldtøj shortliste inkluderer Gabriel Martinelli, Kaoru Mitoma og Khvicha Kvaratskhelia. Hansi Flick, tidligere Bayern München-boss, kan erstatte Xavi Hernandez i klubben. Manchester United og Chelsea overvejer køb af Roma-angriberen Tammy Abraham. Newcastle Uniteds transfer-guru Dan Ashworth håber på at blive Old Traffords nye sportsdirektør.

Barcelona har tre mand på shortlist til kantspiller

Ifølge rapporter håber Barcelona på at hente Gabriel Martinelli for at forbedre deres muligheder på fløjen.

Arsenal-fløjen er en af tre spillere, som man kan gå efter sammen med Brightons Kaoru Mitoma og Napolis Khvicha Kvaratskhelia.

“Den 22-årige Arsenal-fløjspiller flyttede til Emirates Stadium tilbage i 2019, og efter en række skadesproblemer spiller han nu op til sit bedste,” forklarer avisen.

“Brasilianeren har scoret 20 mål og bidraget med syv assists siden starten af sidste sæson og er en af Mikel Artetas centrale spillere.
“Hans kontrakt udløber i 2027, men det har ikke stoppet interessen for ham.

“En anden Premier League-angriber har sluttet sig til ham på listen. Brightons Kaoru Mitoma har også kontrakt frem til 2027.

“Napolis georgiske kantspiller Khvicha Kvaratskhelia, 23, er en anden spiller, som man holder øje med, selvom han også har kontrakt til 2027.

Barcelona fodboldtøj
Barcelona tøj til børn
Manchester United retro trøjer
Barcelona targets Gabriel Martinelli for summer revam

Frick sættes i forbindelse med Barcelona-job

Mens Barcelona tøj til børn planlægger at hente en kantspiller, er de også nødt til at finde en erstatning for Xavi Hernandez.

Den tidligere Bayern München-boss Hans Frick kan angiveligt blive Barcas afløser.

Avisen skriver: “Den tidligere tyske manager Hans Flicke er ivrig efter at komme tilbage som manager og har skiftet agent for at få det til at ske.

“Flick har været arbejdsløs, siden han blev fyret efter Tysklands 4-1-nederlag til Japan i september. Den 58-årige, der stod i spidsen for Bayern München fra 2019 til 2021, er nu opsat på at vende tilbage til klubbens ledelse.

“Hans ønske om at vende tilbage til sit gamle job kommer på det rigtige tidspunkt. To højt profilerede jobtilbud er tilgængelige til sommer. Liverpool leder efter en ny manager for første gang siden slutningen af 2015, da Jürgen Klopp annoncerede sin beslutning om at træde tilbage i slutningen af sæsonen. Barcelona tøj til børn skal også finde en efterfølger til Xavi Hernandez.”

Chelsea og Manchester United kan byde på Abraham

Tammy Abraham er på nippet til at gøre comeback efter en alvorlig knæskade.
De tidligere klubber Chelsea og Manchester United er begge interesserede i den 26-årige Roma-angriber.

“Tammy Abrahams snarlige tilbagevenden fra en otte måneder lang pause med en knæskade er klar til at alarmere Premier League-klubber forud for sommerens transfervindue,” siger avisen.

“Roma-fløjen menes at være på nippet til at gøre comeback efter en skade på det forreste korsbånd i knæet. Roma-fløjen Abraham menes at være på nippet til at gøre comeback efter en korsbåndsskade, som han pådrog sig på sidstedagen af sidste sæson.

“Abraham har genoptaget træningen og er tæt på fuld helbredelse og forventes at spille i Serie A om et par uger.

“Sidste år udtrykte både Manchester United og den tidligere Chelsea-klub interesse for Abraham, før han pådrog sig en alvorlig knæskade.
“Det er endnu uvist, om Roma er villige til at miste Abraham, men en tilbagevenden til England efter tre år i Italien kunne passe fløjspilleren.”

Newcastle vil betale stor transfersum for Ashworth

Sir Jim Ratcliffe ønsker at udnævne Newcastles Dan Ashworth til Manchester Uniteds transferguru.

De vil angiveligt kræve en transfersum på mere end £10 millioner, hvis Dan Ashworth vælger at tage til Old Trafford.

Rapporten “Manchester United retro trøjer står over for en kamp om at udnævne Newcastle-spilleren Dan Ashworth som deres nye sportsdirektør.

“Sir Jim Ratcliffe ønsker, at Ashworth skal lede en ny æra på Old Trafford. Hans aftale om at købe 25% af aktierne i United blev godkendt i mandags.”

“Ashworth informerede Newcastle-bossen i går om, at United havde henvendt sig til ham. Men Newcastle-holdet siges at være sikre på, at de kan kræve mere end 10 millioner pund i kompensation.”

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours